Malatyada Okyanusa Düşen Damlalar adlı

Malatyada Okyanusa Düşen Damlalar adlı futsal turnuvası sona erdi


MALATYA (A.A) - Kalkınma Bakanlığı tarafından finanse edilen ve İçişleri Bakanlığı destekli Çocuk ve Gençler İçin Koruma Programı (ÇOGEP) kapsamında düzenlenen, Okyanusa Düşen Damlalar adlı futsal turnuvası sona erdi.
     İnönü Üniversitesi Malatya Meslek Yüksek Okulunda gerçekleştirilen turnuvada, dezavantajlı yaşam koşullarına sahip ailelerin çocuklarından oluşan 30 takım yer aldı.
     Çocukların spora yönlendirilmeleriyle bedensel, ruhsal ve zihinsel gelişimlerinin desteklenmesi, sporun alışkanlık haline getirilmesi ve takım ruhunun kazandırılması amacıyla düzenlenen turnuva kapsamında 300 sporcuya, maçlarda kullanmaları için spor ayakkabısı, forma ve tozluk hediye edildi.
     Turnuva kapsamında final karşılaşması Barbaros SODES Okuma Merkezi ile Ali Doğan Okuma Merkezi takımları arasında oynandı. Müsabakayı 3-2 kazanan Barbaros SODES Okuma Merkezi, turnuvanın şampiyonu oldu. Melekbaba Semt Konağı, üçüncü oldu.
     Final müsabakası sonrası gerçekleştirilen kupa törenine Malatya Valisi Vasip Şahin, Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut katıldı.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Malatyada Okyanusa Düşen Damlalar adlı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER