Malatya Valisi Saran, askerlerle iftar yaptı

Malatya Valisi Saran, askerlerle iftar yaptı


MALATYA (A.A) - Malatya Valisi Ulvi Saran, askerlerle iftar yaptı.
     Vali Saran, İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Aksoy ile Yeşilyurt ilçesi Cumhuriyet Örnekköy Jandarma Karakolunu ziyaret ederek, Karakol Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Metin Çelikten brifing aldı.
     Daha sonra askerlerle orucunu açan Saran, burada askerlere seslenerek, Bizler, sizler sayesinde burada huzur ve güven içerisinde bu iftar sofrasının etrafında toplandık. Asker ocağındaki görevlerinizi tamamladıktan sonra sağlık ve huzur içerisinde baba ocağınıza döneceksiniz. Sizlere görevinizde başarılar diler, teşekkür ederim dedi.
     Yaklaşan bayram nedeniyle askerlere bayram harçlığı veren Saran, askerlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Saran, ziyarette bir askerin babasını da arayarak, sürpriz yaptı.
     Jandarma Er Gökhan Kayıkın babası İhsan Kayıkla telefonla görüşen Saran, baba Kayıka, Evlatlarınız, sizlerin bizlere birer emanetidir. Görevlerini tamamladıktan sonra sağlık ve sıhhat içerisinde emanetlerinizi sizlere geri vereceğiz. Kendileri için hiçbir endişe duymayınız, burada huzur ve güven içerisinde vatani görevlerini yapmaktadırlar dedi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatya Valisi Saran, askerlerle iftar yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER