Manisa Valisi Daşöz, göreve yeni başlayan

Manisa Valisi Daşöz, göreve yeni başlayan öğretmenleri konuk etti


MANİSA (A.A) - Manisada, ilk atamayla göreve yeni başlayan öğretmenler, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşözü ziyaret etti.
     Vali Daşöz, ilk atamayla mesleğe bu yıl Manisada başlayacak öğretmenleri, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Necati Abalı ve şube müdürleriyle birlikte makamında kabul etti.
     Öğretmenlere meslek hayatlarında başarılar dileyen Vali Daşöz, öğretmenliğin dünyada çok kutsal bir meslek olduğunu, öğretmenlerin geleceğin ve toplumun mimarları olduğunu kaydetti.
     Daşöz, kent genelinde öğretmenlerle birlikte değişik projeler yürüttüklerini belirterek, şunları söyledi:
     Sizler ne kadar iyi olursanız, eğitimimiz ne kadar iyi olursa, çocuklarımızı ne kadar iyi donatırsak, erdemli ve güçlü yetiştirirsek, ülkemizin geleceği o kadar iyi olur. Devlet ve millet olarak en büyük hedefimiz çocuklara iyi bir gelecek hazırlamak. Bunun için bizim sürekli kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Heyecanla işimizi yapmalıyız. Sizler bu onurlu mücadelenizde yalnız olmayacaksınız. Bu konuda çok büyük hizmetler yapacağınıza inanıyorum. İl genelinde 251 Bin Dev Öğrenci projemiz var. Bu yıl 4+4+4ten dolayı bu sayı artacak. 850ye yakın okul var. Okullarımızda 8 bin öğretmen görev yapacak.
     Ziyarette, Manisada göreve başlayan öğretmenlere mesir macunu ikram edildi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Manisa Valisi Daşöz, göreve yeni başlayan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER