Manisa Valisi Daşöz, Mesir Genç ve

Manisa Valisi Daşöz, Mesir Genç ve Çocukevini ziyaret etti


MANİSA (A.A) - Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Mesir Genç ve Çocukevini ziyaret etti.
     Manisada 75.Yıl Mahallesinde Manisa Genç İşadamları Derneği katkılarıyla hizmete açılan Mesir Genç-Çocukevini ziyaret eden Vali Daşöz, 2012 yılı itibariyle Manisada devlet ve hayırsever katkısıyla 12 ev açıldığını söyledi.
     Daşöz, Çocuklarımızın geleceğine bir iz bırakmak, geleceğe en iyi şekilde hazırlamak hepimizin görevi. Bir Kızılderili atasözünde olduğu gibi, Bir çocuğun yetişmesinden bütün köy sorumludur, bizim inancımız ve kültürümüzde de böyle. Bu modelin, şu an mevcut uygulamalar içinde en ileri uygulama örneklerinden biri olduğuna inanıyorum. Bu tür gönüllü desteklerin daha da gelişip yaygınlaşması en büyük dileğimizdir dedi.
     Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan ise açılan Genç Evinde 15-17 yaş grubu 6 çocuğun kaldığı bilgisini vererek, genç evlerinin sayısını çoğaltmayı ve koruyucu aile modelinin sayısını artırmayı hedeflediklerini söyledi.
     Ziyarette Vali Daşöz, Manisa Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ömer Özkaraya plaket verdi.
     Daşöz, Manisanın Soma ilçesine bağlı Avdan beldesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yaptırılan ve 1 milyon 300 bin liraya mal olan okulun açılışını da yaptı.
    
     Muhabir: Turgay Duyar/Senem Yazıcı
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber Manisa Valisi Daşöz, Mesir Genç ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER