Marmara Ereğlisi Kaymakamı Demiröz:

Marmara Ereğlisi Kaymakamı Demiröz: Vergide kayıt dışının önlenmesi için toplumun tüm kesimlerine görevler düşüyor


TEKİRDAĞ (A.A) - Marmara Ereğlisi Kaymakamı İrfan Demiröz, vergide kayıt dışılığın önlenmesi için, toplumun tüm kesimlerine görevler düştüğünü bildirdi.
     Kaymakam Demiröz, Kaymakamlık binasında düzenlenen törende, Kurumlar Vergisi kategorisinde ilk 4 sırada yer alan kurumların temsilcilerine ödüllerini verdi.
     Tören sonunda konuşma yapan Demiröz, ilçe genelinde kamu kaynağında yüzde 350ye varan artış sağladıklarını belirterek, 2008 yılından bugüne kayıt dışı ile mücadelede önemli mesafeler kaydettiklerini bildirdi.
     Demiröz, şöyle konuştu:
     Kayıt dışının önlenmesi için toplumun tüm kesimlerine görevler düşüyor. Biz de bu anlamda yoğun bir şekilde çalışmaktayız. 2008 yılından bu yana ilçemizde kayıt dışı ile mücadelede çok önemli mesafeler kat ettik. İlçe genelinde kamu kaynağında yüzde 350ye varan artış sağladık. Ülkemizin güçlü bir ülke olmasını istiyorsak mutlaka vergi vermemiz lazım. Çocuklarımızın iyi eğitim alması için çok sayıda okulumuz olsun istiyorsak yaşadığımız şehirde ve köylerimizde daha iyi yollar olsun istiyorsak, kısaca ülkemizde daha güzel hizmetler olsun istiyorsak vergimizi mutlaka vermeliyiz.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel / Ergin Akgün
    
     Yayıncı: Zeki Gümüş
<< Önceki Haber Marmara Ereğlisi Kaymakamı Demiröz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER