Mazlum

Mazlum-Der Kayseri Şubesinden SPye ziyaret


KAYSERİ (A.A) - İnsan Hakları ve Mazlumlar için Dayanışma Derneği (Mazlum-Der) Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş, Saadet Partisi (SP) Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkanı ziyaret etti.
     Kayseri Şubesinin geçen ay seçilen yeni yönetimine başarı dileğinde bulunan Arıkan, Mazlum-Derin, bağımsız bir dernek olarak, insan hakları alanında hiçbir ayrım gözetmeksizin mücadelesini sürdürdüğünü söyledi.
     Arıkan, "İnsan hak ve özgürlüklerinin korunması açısından yaptığı çalışmaları takip ediyoruz. Bugünkü ortama bakıldığında partimizin çalışmaları iyi incelenirse çözüme daha yakın olacağımız ortadadır. BDPden önce Doğu ve Güneydoğu Anadoluda biliyorsunuz belediyeleri o dönem Refah Partisi almıştı. Demek ki toplumda bir karşılık bulmuş, kardeşlik esasını gözetmiştir, bu bugün de böyledir. Bunun partimizce nasıl emek verilerek kazanıldığı takip edilirse Türkiye için yeni ufuklar açılacaktır, bugün de çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyor, Mazlum-Der Kayseri Şubesinin yeni yönetimine başarılar diliyoruz" dedi.
     Mazlum-Der Kayseri Şube Başkanı Taş ise şubelerinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Derneğin yönetim ve denetim kurullarında 20nin üzerinde dernek, gönüllü kuruluş temsilcileri bulunduğunu ifade eden Taş, şunları kaydetti:
     "Kim olursa olsun zalime karşı, kim olursa olsun mazlumdan yana tavrımız toplumun tüm kesimlerine kucaklayıcı olmamızın temelini teşkil etmektedir. Doğu Türkistandan Arakana, Filistinden Azerbaycana, Suriyeden Bosnaya kadar tüm ümmet coğrafyasının dertlerini de toplumumuza iletiyor, çözüm için yetkililere sesleniyoruz. Ülkemizde yaşanan hangi görüşten gelirse gelsin insan hak ve hürriyetlerini ihlal konularında da çalışmalarımız aralıksız sürmektedir."
     Ziyarete, Mazlum Der Başkan Yardımcısı Hacı Yakışıklı ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: Abdullah Yıldız

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER