Medical Park Antalyasporda Eskişehirspor maçı hazırlıkları

Medical Park Antalyasporda Eskişehirspor maçı hazırlıkları -Teknik direktör Özdilek: -15 haftalık periyotta hemen hemen her müsabakada istediğimize yakın bir performans ortaya koyduk. Son maçı da kendi evimizde kazanıp bu süreci taç


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 15 haftalık periyotta hemen hemen her müsabakada istediğimize yakın bir performans ortaya koyduk. Son maçı da kendi evimizde kazanıp bu süreci taçlandırmak istiyoruz dedi.
     Medical Park Antalyaspor, sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik direktör Mehmet Özdilek gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular hafif koşu yaptı. Antrenmana, apandisit ameliyatı olan Uğur İnceman katılmadı.
     Mehmet Özdilek, antrenman öncesi düzenlediği basın toplantısında, Ziraat Türkiye Kupasında oynadıkları Mersin İdmanyurdu maçında farklı galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Rakibe karşı üstün bir oyun sergilediklerin ifade eden Özdilek, Deplasman maçlarına galibiyetle başlamak önemli bir avantaj. Ancak daha oynanmamış 5 maç var dedi.
     Trabzonsporun Eskişehirsporu yenmesinin kupada oynayacakları ikinci maçın önemini artırdığını dile getiren Özdilek, kupada yollarına emin adımlarla devam edeceklerini belirtti.
     Ligde Eskişehirsporla zorlu bir maç yapacaklarına değinen Özdilek, takımın fiziksel ve zihinsel açıdan üst düzeyde olduğunu söyledi.
     Eskişehirsporu yenip ligde yukarılarda yer almak istediklerini, bunu da başarabilecek güçte olduklarını ifade eden Özdilek, Futbol oynamayı seven iki takımın karşılaşması olacak. Tek amacımız kazanmak. Kolay maç olmayacak. Rakiplerden çok bizim yapacaklarımız önemli. 15 haftalık periyotta hemen hemen her müsabakada istediğimize yakın bir performans ortaya koyduk. Son maçı da kendi evimizde kazanıp bu süreci taçlandırmak istiyoruz diye konuştu.
     Murat Akının kendi isteğiyle kulüpten ayrılmak istediğini dile getiren Özdilek, ligin ikinci yarısında bu futbolcunun yanı sıra Deniz Arslanın da takımda yer almayacağını söyledi.
     Özdilek, bir gazetecinin, Beşiktaş ve Trabzonspor, Ömer Şişmanoğlu ile ilgileniyor mu- sorusuna, böyle bir şeyin söz konusu olmadığını ve belli bir hedef doğrultusunda hiçbir oyuncuyu bırakmayacaklarını söyledi.
     Devre arası transfer yapılacak mı- sorusunu da yanıtlayan Özdilek, transfer döneminde aceleci davranmayacaklarını, bir ya da iki oyuncu transfer edebileceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci / Okan Özer / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Medical Park Antalyasporda Eskişehirspor maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER