Mengen Belediye Başkanı Erarslan:

Mengen Belediye Başkanı Erarslan: -"Mengenli üreticilere ve yetişen ürünlere pazar imkanı sağlayacağız"


BOLU (A.A) - Mengen Belediye Başkanı Osman Erarslan, "Mengenli üreticilere ve yetişen ürünlere pazar imkanı sağlayacağız" dedi.
     İlçede geleneksel hale gelen köylü pazarını gezen Erarslan, pazar esnafıyla sohbet ederek sorunlarını dinledi.
     "Bizler aşçılar diyarı ve ülkemizde ayrı bir yeri olan Mengeni temsil ediyoruz" diyen Erarslan, "Dünyanın her tarafında gurbetçilerimizin uğrak yeri olan ilçemizde sık sık turizm hareketleri de yer alıyor. Haftalık köylü pazarımızı gezerek üretici ve tüketicilerin sorunlarını dinliyoruz. Doğal ürün yetiştiren köylülerimizle tüketicilerin her gün karşılaşmaları ve alışveriş yapmaları için terminal de her gün açık olacak. Modern köylü pazarı inşaatımız devam ediyor" ifadesini kullandı.
     "Aşçıların ata ocağı lezzet ustalarının yetiştiği Mengene köylü pazarımız açıldığında yeni bir kazanç kapısı açacaktır" diyen Erarslan, "Hem doğal gıda hem de insanlarımızın el emeği, göz nuru el sanatlarını buraya taşıyacağız. Mengenli üreticilere ve yetişen ürünlere pazar imkanı sağlayacağız. Haftada bir gün açık olan köylü pazarının esnaflarının daha güzel ve kaliteli ürünlerle alıcıların karşısına çakmaları bizleri memnun ediyor" şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Hüseyin Varlık / Zafer Göder
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Mengen Belediye Başkanı Erarslan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER