Mersindeki izinsiz gösteri

Mersindeki izinsiz gösteri -Dünkü izinsiz gösterilere karıştığı belirlenen 4 kişi gözaltına alındı -Gösteriler sırasında bir vatandaşın ses bombası nedeniyle yaralanması da polis kamerasınca kaydedildi (Görüntülü)


MERSİN (A.A) - Mersinde, dünkü izinsiz gösterilere karıştığı belirlenen 4 kişi gözaltına alındı. Gösteriler sırasında atılan ses bombası nedeniyle bir vatandaşın yaralanması da polis kamerası tarafından kaydedildi.
     Terör örgütü PKKnın elebaşı Abdullah Öcalanın yakalanıp Türkiyeye getirilişinin yıl dönümünü bahane edip merkez Akdeniz ilçesindeki bazı mahallelerde izinsiz gösteri düzenleyenleri belirleyen emniyet ekipleri, 4 kişiyi gözaltına aldı.
     Öte yandan, Güneş Mahallesi 5816. Sokakta zırhlı polis aracının geçişi sırasında ses bombasının atılması sonucu bir vatandaşın yaralanması anı ise zırhlı polis aracındaki kameralar tarafından kaydedildi.
     Kameraya yansıyan görüntüye göre, zırhlı aracın arkasına ses bombası atılıyor. O sırada aracın arkasında bulunan fayans ustası Şerefattin Tan (31), atılan ses bombası ayağına geldiği için yaralanıyor. Yaralanan fayans ustası olay yerinden kaçıyor. Bu sırada, çok sayıda çocuk da olay yerinde görülüyor.
    
     Muhabir: Mesut İnce / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Mersindeki izinsiz gösteri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER