Mersin Valisi Güzeloğlu, Gülnarda:

Mersin Valisi Güzeloğlu, Gülnarda: Silifke ile Gülnar arasındaki yolu tamamlayarak, artık Mersine uzağız sözünü kaldıracağız


MERSİN (A.A) - Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, ilçe gezileri kapsamında Gülnarı ziyaret etti.
     İlçe Halk Kütüphanesinde Gülnar halkına ve muhtarlara hitap eden Güzeloğlu, il geneli ile ilçede yapılacak yatırımları anlattı.
     Gerçekleştirdiği gezilerle hem vatandaşlarla bir araya geldiğini, hem de yapılan yatırımları yerinde incelediğini belirten Güzeloğlu, Gün içerisinde Ekonomi Bakanımız Zafer Çağlayan ile telefon görüşmesi yaptım. Bakanımız sizlere selamını iletti dedi.
     Kentle ilgili sorunların öncelikle Valilik bünyesinde çözüleceğini, çözülemeyenlerin ise Ankaraya Bakan Çağlayana iletileceğini ifade eden Güzeloğlu, bu sayede hızlı bir ivmeyle birlikte Gülnar ve Mersinin daha iyi bir geleceğe taşınacağını kaydetti.
     Güzeloğlu, Silifke ile Gülnar arasındaki yolu tamamlayarak, artık Mersine uzağız sözünü kaldıracaklarını belirterek, Felsefemizin özünde insana hizmet var. Hizmete konu olan herkese ulaşacağız. Yakın bir zamanda Ekonomi Bakanımız Çağlayan ile birlikte ilçelerimizi tekrar gezeceğiz. Ayrıca doğası ve güzellikleri ile yaşanılacak bir yerleşim birimi olan Gülnara kısa zamanda 200 yataklı bir bölge hastanesi yapılacağı müjdesini vermek istiyorum diye konuştu.
     Belediye Başkanı Ahmet Günel de, ilçedeki sorunlara değinerek, Güzeloğlundan Gülnar Belediyesinin belediyeler birliğine üye olması noktasında destek istedi.
     İlçe Kaymakamı Tekin Dundarun da bulunduğu ziyaretin ardından Güzeloğlu, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları ile bazı odaları ziyaret etti.
     (YT-VEG-ZHL)
<< Önceki Haber Mersin Valisi Güzeloğlu, Gülnarda: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER