Mersin Valisi Güzeloğlu:

Mersin Valisi Güzeloğlu: -Akdenizin incisi Mersini spor merkezi kimliğine kavuşturacağız


MERSİN (A.A) - Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Akdenizin incisi Mersini spor merkezi kimliğine kavuşturacaklarını söyledi.
     Güzeloğlu, Mersin Yelken İhtisas ve Yat Spor Kulübü ev sahipliğinde ikincisi gerçekleştirilen Türkiye Paralimpik Yelken Eğitim ve Geliştirme Kampını ziyaret etti.
     Çamlıbel Marina batı girişindeki kamp alanında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Güzeloğlu, engelli sporcularla bir süre sohbet eti.
     Ziyaret sırasında konuşan Güzeloğlu, Bizden ne istenirse yapmaya hazırız. Yeter ki spora gönül veren birileri olsun. Engellilerimizle aynı gök kubbe altında yaşıyoruz. Onların spor yapacağı ve bunu yaparken de hayatla buluşacakları ortamları hazırlamalıyız. En büyük amacımız bu. Bizlerin üzerine düşen ortadaki engelleri kaldırmaktır. Gerekli altyapıların sunulmasıyla birlikte yapılamayacak hiçbir şey yok dedi.
     Sporun önemine vurgu yapan Güzeloğlu, 2012 Londra Paralimpik Oyunlarında ülkemizi bayanlar judo +70 kiloda temsil eden Nazan Akının aldığı başarılı sonuçların ardından ikincilik kürsüsüne çıkarak ülkemize gümüş madalya kazandırdığını hepiniz biliyorsunuz. Engellilerimiz için spor imkanlarını çoğaltacağız ve böylece daha güçlü dereceler alacağız. Gelecekte yapılacak müsabakaların sonucu ne olursa olsun sizleri şampiyon ilan ediyorum. Öte yandan ülkemizin her köşesindeki engellilerimizi sporla buluşturacağız. Mersinde de bundan kimsenin şüphesi olmasın. Akdenizin incisi Mersini spor merkezi kimliğine kavuşturacağız diye konuştu.
     Güzeloğlu, konuşmasının ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden ilerleyen zamanlarda kampın daha etkin ve verimli geçebilmesi açısından alan içerisinde gerekli düzenlemelerin yapılmasını istedi.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Mersin Valisi Güzeloğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER