Mersinli okçular Türkiye şampiyonu oldu

Mersinli okçular Türkiye şampiyonu oldu


MERSİN (A.A) - Yıldızlar ve Gençler Türkiye Şampiyonasında Mersini temsil eden Makaralı Yay Yıldız Bayanlar Takımı Türkiye Şampiyonu oldu.
     Türkiye Okçuluk Federasyonu 2013 Faaliyet Programında yer alan "Yıldızlar ve Gençler Türkiye Şampiyonası"na Mersini temsilen 4ü bayan 5 sporcu katıldı.
     Yarışmalarda Aleyna Akçınar, Ecem Dinçer ve Betül Demirden oluşan makaralı yay yıldız bayanlar takımı Türkiye Şampiyonluğunu kazandı. Bireysel yarışmada ise makaralı yay yıldız bayanlarda Aleyna Akçınar Türkiye ikincisi oldu.
     Olimpik yay yıldız bayanlar kategorisinde yarışan Meriç Atar da aldığı bin 238 puanla bireysel sıralamada Türkiye altıncılığı elde etti. Yapılan elemeler sonunda Atar, çeyrek finalde şampiyonaya veda etti.
     Okçuluk Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Aytekin Ataş, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, 5 yıl boyunca yaşadıkları yer sıkıntısını her platformda dile getirmelerine rağmen bir sonuç alamadıklarını belirtti.
     Yer tahsisi konusunda hiç kimseden bu konuda bir cevap alamadıklarını ifade eden Ataş, "Yaptığımız girişimler sonucunda İçel Anadolu Lisesi Müdürü Eyüp Göktürk, şampiyona öncesi okul sahasını bize açarak çalışma ortama sağladı. Yer sorununu kısmen gidermemizle birlikte çalışmalarımız daha verimli hale geldi. Aldığımız başarılarda bunun açık bir göstergesidir. Bize şampiyona öncesi okullarını açan İçel Anadolu Lisesi Müdürü Eyüp Göktürk, Müdür Yardımcısı Ahmet Omaç-a çok teşekkür ederim" dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Mersinli okçular Türkiye şampiyonu oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER