Merzifon İlçe Emniyet Müdürü Aktaş:

Merzifon İlçe Emniyet Müdürü Aktaş: -Gelişen ve nüfusu artan Merzifon, huzurlu bir şehir olma özelliğini koruyor


AMASYA (A.A) - Merzifon Emniyet Müdürü İlyas Aktaş, Gelişen ve nüfusu artan Merzifon, huzurlu bir şehir olma özelliğini koruyor dedi.
     İlçe Emniyet Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi veren Aktaş, Merzifonun kavşak yollar üzerinde yer alan, gelişen, genişleyen ve nüfusu artan bir ilçe olduğunu söyledi.
     İnsanın olduğu yerde çeşitli problemlerin oluşabileceğini hatırlatan Aktaş, şunları kaydetti:
     Toplumlar insanlardan oluşur. İnsanın olduğu yerde de mutlaka problemler oluşuyor. Biz bu problemler henüz yaşanmadan önüne geçebilmek, yaşanmışsa bir an önce olayın bertaraf edilmesi ve bir daha yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması adına çalışmalar yürütüyoruz. Trafikten asayişe, aile içi şiddetin önlenmesinden öğrencilerin okul önlerindeki güvenliğine kadar birçok alanda çalışma yürütüyoruz. Bu çalışmalar neticesinde görüyoruz ki ilçemiz gelişmesine, nüfusunun artmasına rağmen hala huzurlu ve insanların yaşamak için tercih edeceği bir yer. Gelişen ve nüfusu artan Merzifon, huzurlu bir şehir olma özelliğini koruyor.
     İlçe Emniyet Müdürü Aktaş, Merzifonda yaşayanların duyarlı davrandıklarına değinerek, vatandaşların polisle irtibat halinde olduklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Tuba Ceylan
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Merzifon İlçe Emniyet Müdürü Aktaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER