Meydanda pandomim gösterisi

Meydanda pandomim gösterisi -Alanyada konservatuvar öğrencileri kent merkezinde pandomim ve canlı heykel gösterisi yaptı


ANTALYA (A.A) - Alanya Belediyesi Konservatuvarı öğrencileri, kent merkezinde pandomim ve canlı heykel gösterisi yaptı.
     Atatürk Anıtı önünde pandomim oyuncusu Ulvi Arının hazırladığı gösteride Alanya Belediyesi Konservatuvarı öğrencileri gösteri yaptı. Pandomim ve canlı heykel gösterisine vatandaşlar ilgi gösterdi.
     Pandomim oyuncusu Ulvi Arı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Oğuz Tunçun davetlisi olarak geldiği Alanyada güzel bir gösteri yaptıklarını söyledi.
     Alanyada 7 gündür bulunduğunu söyleyen Arı, projenin ortaya çıkmasında oğuz Tunçun büyük etkisinin olduğunu kaydetti. Arı, Pandomim çalıştırması için buradayım. Ama Oğuz Tunçun, Neden canlı heykel performansı yaptırmıyoruz ve artı animasyon eğitimi vererek bunları animasyon işine yöneldirmiyoruz düşüncesiyle hareket ettik. Turizm kentinde yeni bir iş sahibi yapma girişiminde bulunduk. Ciddi anlamda vatandaşlar heykellere ilgi gösterdi dedi.
     Alanya Belediyesi Konservatuvar Müdürü Abdullah Karaoğlu ise öğrencilerle gurur duyduklarını söyledi. Karaoğlu, Öğrencilerimizle farklı bir işe girdik ve bunu hakla buluşturduk. Alanyada sanatla ilgili farklı ve iyi değişimler oluyor. Pandomim gösterisi de bunlardan biri oldu diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Meydanda pandomim gösterisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER