MHPnin 11 il başkanı, Konyada

MHPnin 11 il başkanı, Konyada -Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkayanın da aralarında bulunduğu MHPli 11 il başkanı, Konya İl Başkanlığı görevine atanan Tarık Taşçıyı ziyaret etti


KONYA (A.A) - MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkayanın da aralarında bulunduğu 11 il başkanı, MHP Konya İl Başkanlığı görevine atanan Tarık Taşçıyı ziyaret etti.
     Taşçı, parti binasında, MHP Ankara, Çorum, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Karaman, Kilis, Osmaniye, Sivas, Şanlıurfa ve Yozgat il başkanlarıyla basın toplantısı düzenledi.
     Konyaya en iyi hizmeti yapmak için çalışacaklarını belirten Taşçı, Bizleri ziyaret eden 11 il başkanımız, moral vermiştir, destek olmuşlardır. İl başkanlarımızdan aldığımız destekle genel merkeze uygun çalışmalar yapacağız dedi.
     MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya ise MHP Genel Merkezi tarafından Konya İl Başkanlığı görevine atanan Tarık Taşçı ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak üzere geldiklerini söyledi.
     Yeni il başkanı ve yönetiminin, MHPyi en iyi yerlere taşıyacağını ifade eden Çetinkaya, Yeni yönetim birlik ve beraberlikle Konyaya büyük hizmetler yapacaktır dedi.
     Siyasette amaçlarının insanlara hizmet olduğunu vurgulayan Çetinkaya, Türk milliyetçisi olmakla gurur duyuyoruz, onur duyuyoruz. Bizim milliyetçilik anlayışımız, Ziya Gökalpten Mustafa Kemal Paşaya kadar uzanan, ötekileştirici, dışlayıcı değil, birleştirici ve bütünleştirici milliyetçilik anlayışıdır diye konuştu.
     MHP Konya İl Başkanı Hasan Kaya ve yönetimi, 7 Şubatta MHP Genel Merkezince görevden alınmıştı.
    
     Muhabir: Abdullah Doğan / Murat Aslan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber MHPnin 11 il başkanı, Konyada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER