Milletvekili Beyaz STKları ziyaret etti

Milletvekili Beyaz STKları ziyaret etti


DİYARBAKIR (A.A) - AK Parti Diyarbakır Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divan Üyesi Mine Lök Beyaz, Diyarbakırda faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları(STK) ile Hürriyet İlköğretim okulunu ziyaret etti.
     TBMMnin hafta sonu tatiline girmesinin ardından çalışmalarını seçim bölgesi Diyarbakırda sürdüren Beyaz, STK ziyaretleri kapsamında Kadın Merkezi (KAMER), DOM-DER, MEDFUN Peygamber ve Sahabeleri Tanıtma Derneği ile Hürriyet İlköğretim okulunu ziyaret etti.
     Milletvekili Beyaz ilk olarak, 2002de faaliyete başlayan Peygamber ve Sahabeleri Tanıtma Derneği(MEDFUN) ziyaret etti. Dernek binasında, MEDFUN Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Arslanoğlu ve Yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Beyaz, dernek çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra, Bağlar İlçesi 5 Nisan Mahallesinde bulunan Hürriyet İlköğretim okulunu ziyaret ederek okul müdürü Yüsri Demir ile birlikte öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.
     Okula gelişinde okul idarecileri tarafından karşılanan Beyaz, öğrencilerden de büyük ilgi gördü. Etrafını saran öğrencilerle bir süre sohbet eden Beyaz, öğrencilerinde taleplerini dinledi. Milletvekili Beyaz, okul ziyaretinin ardından Diyarbakır Otizmle Mücadele Derneğini ziyaret etti.
     DOM-DER Yönetim kurulu Başkanı Mine Onur, yönetim kurulu üyeleri ve otistik çocukların aileleriyle bir araya gelen Beyaz, dernek çalışmaları hakkında bilgi alarak sorun ve sıkıntılarını dinledi.
    
     Muhabir: Aziz Aslan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Milletvekili Beyaz STKları ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER