Milletvekili Kinaydan Özkaldı ve Kınacıya ziyaret

Milletvekili Kinaydan Özkaldı ve Kınacıya ziyaret


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Akif Özkaldı ile Su Yönetimi Genel Müdürü Cumali Kınacıyı makamlarında ziyaret etti.
     Özkaldıdan, Kureyşler Barajı ve Sulama Projesi ile Malzeme Ocakları projesi hakkında bilgi alan Kinay, köylülerin sağlıklı bir yerleşim planı çerçevesinde herhangi bir mağduriyet söz konusu olmadan, aynı zamanda yapılan yatırımı aksatmadan taşınması konusundaki hususunda görüşlerini anlattı.
     Söğütözü Sulama Kanalının da İl Özel İdaresi tarafından tamamlanarak civardaki 3 köyde kullanıma sunulması ve kanuni mevzuat dahilinde bu projenin İl Özel İdaresine devredilerek işlemlerin hızlandırılması konularını da Özkaldıya aktaran Kinay, onunla Çavdarhisar Sulama Birliğinin durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu.
     Kinay, Kınacıyı ziyaretinde, Kütahya ve Eskişehirde yaşayan vatandaşların ortak yararlanabileceği mesire yeri hakkında görüş alışverişinde bulunarak, bu mesire yerinin, bölge halkına piknik, çeşitli sportif faaliyetler, yürüyüş, manzara seyri ve diğer sosyal etkinlikler bakımından çok güzel bir katkısı olacağını söyledi.
     Porsuk Mesire Alanının, Sabuncupınar bölgesi Karadiken Tepesi mevkisinde kurulması düşünüldüğü bilgisini veren Kinay, Kınacıdan proje hakkında destek istedi.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Milletvekili Kinaydan Özkaldı ve Kınacıya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER