Milli Egemenlik Caddesine 1 milyonluk harcama

Milli Egemenlik Caddesine 1 milyonluk harcama yapıldı


KAYSERİ (A.A) - Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Milli Egemenlik Caddesini mastik asfalt kapladıklarını, 1 milyon lira harcamayla yenilediklerini söyledi.
     Başkan Yıldız, ulaşım arterlerini rahatlatacak yeni cadde yapımına ve mevcutları da yenileme çalışmalarına hızla devam ettiklerini belirtti.
     Yıldız, Kocasinan Belediyesi öncülüğünde bütün alt yapısıyla birlikte yenilenen Milli Egemenlik Caddesinin, Kayserinin önemli geçiş noktalarından biri olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:
     Yeni yol yapmak, yıprananları iyileştirmek için yoğun çalışıyoruz. Ziya Gökalp Mahallesinin ana arterlerinden 1 kilometre uzunluğundaki Milli Egemenlik Caddesini yenileme çalışmalarını bitirdik. Elektrik şirketi, direkleri ve telleri yeraltına aldı. KASKİ içme suyu bağlantılarını yenileyip, kanalizasyonun noksanlarını tamamladı. Kayserigaz eksiklerini giderdi. Biz de yolun alt yapısını, yaya yolunu, refüjlerini, otoparklarını ve sarsıntıyı absorbe eden mastik asfaltı da kapladık. 1 milyon lira harcamayla Milli Egemenlik Caddesini yenilemiş olduk. Vatandaşımıza güzel bir yol yaptık. Güle güle kullansınlar Allah kaza bela vermesin.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Milli Egemenlik Caddesine 1 milyonluk harcama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER