Muazzez Ersoy Ilgaza hayran kaldı

Muazzez Ersoy Ilgaza hayran kaldı -Türk Sanat Müziği sanatçısı Muazzez Ersoy, yeni albüm çalışmalarını tamamladıktan sonra yorgunluğun keyfini Ilgaz Dağındaki kayak merkezinde çıkarttı -Sanatçı Ersoy: -Ilgaza aşık oldum


KASTAMONU (A.A) - Türk Sanat Müziği sanatçısı Muazzez Ersoy, yeni albüm çalışmalarını tamamladıktan sonra yorgunluğun keyfini Ilgaz Dağındaki kayak merkezinde çıkarttı.
     Kalbimi Kıra Kıra, Severek Ayrılalım, İntizar, Sevemedim Karagözlüm, Aşkın Kanunu gibi beğenilen şarkılarla özdeşleşen Ersoy, yoğun müzik çalışmalarından fırsat bularak dinlenmek için Ilgaz Dağı Milli Parkı Kayak Merkezine geldi.
     Her hafta pazartesi akşamı TRT Müzik ekranlarında Yıldız Akşamı programında seyircisiyle buluşan sanatçı, yeni albümünün de hazırlıklarını tamamlayarak Ilgazda karın keyfini çıkarttı.
     Ersoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ilgaza ilk defa geldiğini ve çok beğendiğini söyledi.
     Yoğun müzik çalışmaları arasında 3-4 günlük bir zaman bulduğunu ifade eden Ersoy, şöyle konuştu:
     Onu da baba toprağı Ilgaza gelerek bir değerlendirelim, yorgunluk atalım dedik. Karı çok seviyorum. Ilgaz tıpkı türküsündeki gibi. Ilgaz Anadolunun sen yüce bir dağısın. Yüce dağın başı hep dumanlı olur. Dumanlı olunca da hep beyaz olur. Ilgaza daha önceden gelmemiştim. Rahmetli babamdan da çok duyuyordum. Babam İnebolulu, hep anlatırdı. Geniş tahtaları yontardık, inceltirdik kayak yapardık diye. Şimdi geldim buradayım. Ama inanılmaz güzel bir yer, çok sevdim, çok hoşuma gitti. Bu cennet köşenin herkes tarafından bilinmesini arzu ediyorum. O kadar güzel ki doğayla baş başasınız. Bu tesiste Osmanlı evleri rengarenk. Bu güzel, bu muhteşem doğanın içinde bir de böyle renklilik var. Her yer bembeyaz.
    
     -Ilgazın kışına bayıldım-
    
     Türkiyedeki hemen hemen bütün kayak merkezlerine gittiğini dile getiren Ersoy, Ilgazın farklı bir atmosferi olduğunu söyledi.
     Ersoy, Ilgazın havasını çok beğendiğini aktararak, Kışına bayıldım. Ormanlarında mis gibi bir hava ve bembeyaz bir örtü var. Puf puf yorgan gibi böyle. Ben Ilgaza aşık oldum. Benim gibi burayı görmeyen insanlara tavsiye ediyorum. Kesinlikle bu cennet köşeyi görmeleri gerekiyor. Burayı benden bile daha fazla seveceklerine eminim. Ilgazın bahar ve yazın da güzel olduğunu söylüyorlar. İnşallah o zaman görmek de nasip olur diye konuştu.
     Ersoy, Ilgazda sevenleriyle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Yusuf Çelik
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Muazzez Ersoy Ilgaza hayran kaldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER