Muhtaç öğrenciler için elbise topluyorlar

Muhtaç öğrenciler için elbise topluyorlar


MANİSA (A.A) - Saruhanlı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezinde, ilçede yardıma muhtaç öğrenciler için elbise toplama kampanyası başlatıldı.
     Manisadaki okullarda uygulanan ve öğrencilerin sosyal ve kişisel becerilerini geliştirmeyi amaçlayan, "251 Bin Dev Öğrenci" projesi doğrultusunda düzenlenen kampanyaya öğretmen ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.
     Okul Müdürü Niyazi Akkuş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu insanları da gülen insan yapalım" sloganı ile başlattıkları kampanyaya ilçe halkından da destek beklediklerini ifade etti.
     Vatandaşların evlerinde kullanmadıkları ancak kullanılabilir durumda olan elbise ayakkabı ve buna benzer giyim eşyasını okullarına getirerek kendilerine teslim edebileceklerini dile getiren Akkuş, şunları kaydetti:
     "Topladığımız bu kıyafetleri, köy ve beldelerde yaşayan başta öğrenciler olmak üzere, ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtacağız. Kampanyamız, 10 Mayıs 2013 tarihinde sona erecek. Şu ana kadar 4 koli elbise topladık. Kampanyamıza destek vermek isteyenler, okulumuza başvurabilir. Bu konuda duyarlı ve hayırsever vatandaşların ilgi ve alakalarını bekliyoruz."
    
     Muhabir: Muammer Kökcüoğlu
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Muhtaç öğrenciler için elbise topluyorlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER