Muşta sağlık ekibinden haber alınamıyor

Muşta sağlık ekibinden haber alınamıyor -Hasta kurtarmaya giderken mahsur kalan sağlık ekibinden 15 saattir haber alınamıyor -Vali Çınar: Kurtarma çalışması havadan ve karadan devam ediyor


MUŞ (A.A) - Korkut ilçesinde hasta kurtarmaya giden sağlık ekibinden haber alınamadığını belirten Muş Valisi Ali Çınar, Kurtarma çalışması havadan ve karadan devam ediyor dedi.
     Korkut ilçesine 40 kilometre uzaklıktaki Çalaplı köyüne dün akşam saat 19.00 sıralarında hasta kurtarmaya giden 3 kişilik sağlık ekibine ait aracın Karakale beldesi ile Çalaplı köyü arasında kara saplandığı ve 15 saattir haber alınamadığı belirtildi.
     Konu ile ilgili AA muhabirine açıklama yapan Muş Valisi Ali Çınar, sağlık ekibinin hasta kurtarmak için yola çıktığını ve bir süre sonra irtibatın kesildiğini kaydetti.
     Mahsur kalan ekibi kurtarmak için Bilgölden istedikleri askeri helikopterin Muşa ulaştığını ifade eden Çınar, Kurtarma çalışması havadan ve karadan devam ediyor. İl Özel İdaresine bağlı ekiplerimizin açtığı yol, tipi nedeniyle tekrar kapanıyor. Bu nedenle büyük zorluk çekiliyor. İçinde sağlık ekipleri ve jandarma görevlilerinin bulunduğu helikopter bölgeye hareket etti ve kısa süre sonra ulaşacağını tahmin ediyoruz. Mahsur kalan 3 kişinin sağlık durumları bize ulaştığı kadarıyla iyi diye konuştu.
    
     Muhabir: Fahrettin Gök - Sabri Yıldırım / Sıtkı Yıldız / Nail Kadırhan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Muşta sağlık ekibinden haber alınamıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER