MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Dağtekin,

MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Dağtekin, TBMM Başkanı Çiçek ve bakanlara Adıyamanın sorunlarını anlattı


ADIYAMAN (A.A) - Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Dağtekin, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek ve bakanlara Adıyamanın sorunların anlattı.
     Dağtekin, şube binasında yaptığı açıklamada, geçen hafta Ankarada TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile görüştüklerini söyledi.
     MÜSİAD Ankara, Kayseri, Denizli Şube başkanları ile birlikte Başkan Çiçek ve bakanlarla görüştüklerini belirten Dağtekin, Biz Adıyaman MÜSİAD şubesi olarak sorunlarımızı notlar halinde ziyaret ettiğimiz bu bakanlarımıza, Meclis Başkanımıza ve TOBB Başkanına ilettik. Özellike Teşvik Yasasından sonra Adıyaman Organize Sanayi Bölgesinin genişletilmesi veya 2. Organize Sanayi Bölgesinin kurulmasını, teşvik yasasına yetiştiremezsek il olarak boşa kürek sallamış olacağız. Bu konuyu özellikle bakanlara ilettik dedi.
     Bakanların da kendilerine olumlu cevaplar verdiğini aktaran Dağtekin, Bakanlarımız yerel yetkililerle görüştüklerini ve özellikle OSBnin genişletilmesi konusunda kararın en kısa zamanda çıkartılacağını bize bildirdiler diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Dağtekin, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER