Muşlu sporcular, Erzuruma gitti

Muşlu sporcular, Erzuruma gitti


MUŞ (A.A) - Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 75 kişilik sporcu kafilesiyle, 7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunlarına katılmak üzere Erzuruma gitti.
     Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün 2012 yılı faaliyet programında yer alan, 7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunlarına katılacak 75 kişilik sporcu kafilesi Muştan ayrıldı.
     Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Kartal, oyunlara katılacak gençlere başarı diledi.
     Kartal, şunları kaydetti:
     Bu yıl 7. GAP oyunları şenlikleri, 28 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında Erzurumda yapılacak. Biz de oyunlara 75 kişiyle katılacağız. Bu yarışmalara, atletizm, badminton, güreş, basketbol, voleybol ve futbol dallarında katılacağız. Sporcularımız arasında işitme engelliler de var. Bugün işitme engelliler ve basketbol takımımız yola çıktı. Yarışmalara katılacak diğer takımlar da bir hafta boyunca Erzuruma gidecek. İnşallah ilimizi orada en iyi şekilde temsil edeceğiz.
     Oyunların Türkiyede küçük bir olimpiyat olarak değerlendirildiğini kaydeden Kartal, oyunlara 2 binin üzerinde sporcunun katılacağını ve mücadele edeceğini ifade etti.
     Kartal, Atletizm, basketbol, voleybol, masa tenisi, güreş, badminton, judo, tekvando, yüzme ve işitme engelliler futbol dallarında müsabakalar yapılacak. Oyunlara Erzincan, Bayburt, Gümüşhane, Gaziantep, Kilis, Diyarbakır, Şanlıurfa, Elazığ, Kars, Iğdır, Ardahan, Ağrı, Van, Hakkari, Batman, Siirt, Şırnak, Muş, Bitlis, Bingöl, Tunceli, Malatya, Adıyaman ve Mardin illeri katılacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Muşlu sporcular, Erzuruma gitti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER