Nevşehirde öğrencilerden huzurevi ziyareti

Nevşehirde öğrencilerden huzurevi ziyareti


NEVŞEHİR (A.A) - Özel Altınyıldız Koleji öğretmen ve öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında huzurevi sakinlerini ziyaret etti.
     Özel Altınyıldız Koleji Anadolu Lisesi Bölümü İngilizce Öğretmeni Nejat Kulak ve Edebiyat Öğretmeni Dilek Metin ile birlikte 2000 Evler Mahallesinde bulunan Kapadokya Özel Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezini ziyarette bulunan 9. sınıf öğrencileri, merkezde bulunan yaşlıların ellerini öperek, kendilerine çiçek sundu.
     Günün anısına bir de pasta kesilen ziyaretin, okul olarak yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapıldığını kaydeden Kulak, Okulumuzun başlatmış olduğu sosyal sorumluluk projesi kapsamında bu hafta huzur evimizi ziyaret etmiş bulunuyoruz. Önceki haftalarda rehabilitasyon merkezini ve Yardım Sevenler Derneğini ziyaret etmiştik. 16 öğrenci ve 2 öğretmen olarak bu ziyarete katıldık. Bu ziyaretlerimizin asıl amacı ilimizde bulunan kurumları ziyaret ederek onların gönüllerini almak ve onların yanlarında olduğumuz hissettirmektir. Ziyaretlerimiz önümüzdeki günlerde de sürecek dedi.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Nevşehirde öğrencilerden huzurevi ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER