Nevşehir eski valilerinden Şinasi Kuşun vefatı

Nevşehir eski valilerinden Şinasi Kuşun vefatı -Vali Savaş: Şinasi Bey, görev yaptığı çok uzun olmayan süre zarfında önemli çalışmalara imza atmış, Nevşehirli vatandaşlarımızla bütünleşmiş, adeta onlarla bir bütün haline gelmiş biri


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, Nevşehir eski valilerinde Şinasi Kuşun vefatına ilişkin, Şinasi Bey, görev yaptığı çok uzun olmayan süre zarfında önemli çalışmalara imza atmış, Nevşehirli vatandaşlarımızla bütünleşmiş, adeta onlarla bir bütün haline gelmiş biri dedi.
     Vali Savaş, yaptığı açıklamada, bugün sabah itibariyle 1996-1998 döneminde 2 yılı aşkın bir süre Nevşehirde Vali olarak görev yapan Şinasi Kuşun vefatını üzüntüyle öğrendiğini söyledi.
     Savaş, Şinasi Bey, görev yaptığı çok uzun olmayan süre zarfında önemli çalışmalara imza atmış, Nevşehirli vatandaşlarımızla bütünleşmiş, adeta onlarla bir bütün haline gelmiş biri. Buradaki görevi sona erdikten sonra da Nevşehirli hemşehrilerimizle, İstanbuldaki derneğimizle ilişkisini devam ettirmiş çok değerli bir mülki idare amiriydi. Kendisine rahmetler diliyorum. Ailesine, eşine, çocuklarına baş sağlığı ve sabır diliyorum. İnsanın vefatından sonra dünyada bıraktığının hoş bir seda olduğunu insanların zihninde, dillerinde ve anılarında hayır dualarla yaşadığının bir örneği olarak Şinasi beyin örnek bir kişi olduğunu düşünüyorum diye konuştu.
    
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Nevşehir eski valilerinden Şinasi Kuşun vefatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER