Nevşehir ve Mersindeki uyuşturucu operasyonu

Nevşehir ve Mersindeki uyuşturucu operasyonu -Gözaltına alınan 18 kişiden aralarında bir astsubay ve bir polis memurunun da bulunduğu 11 kişi tutuklandı


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir ve Mersinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 18 kişiden aralarında bir astsubay ve bir polis memurunun da bulunduğu 11 kişi tutuklandı.
     Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin önceki gün Nevşehir il merkezi, Avanos, Gülşehir ve Ürgüp ilçeleri ile Mersin il merkezi ve Tarsus ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 18 kişi emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
     Zanlılardan jandarma astsubay M.Ç. ile polis memuru G.Anın da aralarında bulunduğu 11i tutuklanarak Nevşehir Kapalı Cezaevine konuldu, 7 zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Operasyon kapsamında daha önce 52 kişi gözaltına alınmış, bunlardan Y.M.Ö. ve B.Ç. tutuklanmıştı.
     İçmek amacıyla uyuşturucu satın aldığı tespit edilen 70 zanlı ise ifadeleri alındıktan sonra cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakılmıştı.
     Zanlıların üzerlerinde ve adreslerinde 1 kilo 470 gram esrar, 223 kök kenevir, 51 adet uyuşturucu hap, 1 adet kurusıkı tabanca, 64 adet bu tabancaya ait fişek, esrar içmede kullanılan pet şişe aparatları ve 2 adet hassas terazi ele geçirilmişti.
    
     Muhabir: Dilaver Can / Murat Asil / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Hande Cankar
<< Önceki Haber Nevşehir ve Mersindeki uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER