Niksarda belde belediye başkanının evi kurşunlandı

Niksarda belde belediye başkanının evi kurşunlandı -Günebakan Belediye Başkanı Polatkan: Benim kimseye kişisel bir kinim olmaz. Bana karşı da kin ve husumetin olduğunu sanmıyorum


TOKAT (A.A) - Niksar ilçesine bağlı Günebakan beldesinin Belediye Başkanı Hasan Polatkanın evi kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kurşunlandı.
     Polatkanın beldedeki eski belediye binasının üst katındaki evine, dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tabancayla bir el ateş açıldı.
     Evin balkon kapısından giren kurşun, odadaki televizyon sehpasına isabet etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Jandarma ekiplerinin evde inceleme yaptığı öğrenildi.
     Polatkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün akşam 21.30 sıralarında kendisinin evde olmadığı sırada binaya ateş açıldığını belirtti. Olay sırasında eşi Emine Polatkanın evde olduğunu ifade eden Polatkan, eşinin çok korktuğunu söyledi.
     Kurşunun, balkon kapısından içeriye girip televizyon sehpasına isabet ettiğini anlatan Polatkan, eşinin o sırada televizyonun yanındaki kanepede oturduğunu belirtti.
     Beldeye 13,5 yıldır hizmet ettiğini ifade eden Polatkan, Tespitlerime göre Günebakan beldesi en huzurlu günlerini yaşıyor. Onun için benim kimseye kişisel bir kinim olmaz. Bana karşı da kin ve husumetin olduğunu sanmıyorum dedi.
     Polatkan, Sıkılan kurşun bana değil, Günebakan halkına sıkılmıştır. Kurşun sıkan arkadaşımızın belki hedefinde ben olabilirim ama kendine ayağına, kendi beynine sıkmıştır. Bu tür olaylar Günebakanı ve beni azmimden ve şevkimden hiçbir zaman alıkoymayacak ifadelerini kullandı.
     Hasan Polatkan, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını sözlerine ekledi.
     Bu arada, bazı vatandaşlar Polatkanı makamında ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
    
     Muhabir: Recep Bilek
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Niksarda belde belediye başkanının evi kurşunlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER