Öğrenciler müzikalde izleyicileri gözyaşına boğdu

Öğrenciler müzikalde izleyicileri gözyaşına boğdu


ANTALYA (A.A) - Antalyada 11 şubede 3 bin 250 öğrenciye kurs imkanı sağlayan Hamle Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince (HAMLE-DER) 3. sanat etkinliği düzenledi.
     Seviye Belirleme Sınavı (SBS) için kurs imkanı sunan HAMLE-DER, geleneksel hale getirdiği sanat etkinliğinin 3üncüsünü Antalya Kültür Merkezinde gerçekleştirdi. 3 aylık bir çalışma sonucunda 45 öğrencinin hazırladığı müzikalde izleyiciler duygulu anlar yaşarken, zaman zamanda kahkahalara boğuldu.
     Müzikalden önce konuşan HAMLE-DER Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Ünal, 11 şubede 3 bin 250 öğrenciye hizmet verdiklerini, Teomanpaşa Mahallesinde yapımı devam eden 12inci eğitim merkezinin de yeni eğitim sezonuna yetiştirileceğini söyledi. Aksu ve Manavgat ilçelerinde de şube açmak istediklerini ifade eden Sezai Ünal, Bu şubelerimizle 4 bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyoruz. Antalya için önemli kabul ettiğimiz Zeytinköy, Varsak ve Altınova şubelerimizi de en kısa zamanda hayata geçirmeyi planlıyoruz dedi.
     HAMLE-DER, bedensel engelli Hilali her gün derneğe ve okula götürüp getiren anne Cemile Ünlüyü yılın annesi seçti. Müzikalin ardından AK Parti Antalya Milletvekili Menderes Türel, HAMLEyi gönülden kutladığını ifade ederek, yılın annesinin elini öperek plaket verdi.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, öğrencilerin kendilerine duygu dolu anlar yaşattıklarını ifade ederek, Bu programı sadece bir cümleyle özetlemek istiyorum. Kimin himmeti milleti ise o kimse tek başına millettir diye konuştu.
     Öte yandan HAMLE-DERnin 3. Sanat etkinliğine Antalya Vali Yardımcısı Mestan Deniz, Muratpaşa Kaymakamı Fatih Kocabaş, Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül,Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse ve birçok davetli katıldı.
     (MUH-HS)
<< Önceki Haber Öğrenciler müzikalde izleyicileri gözyaşına boğdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER