Öğrencilere yönelik Sanat eğitimi projesi başladı

Öğrencilere yönelik Sanat eğitimi projesi başladı -Antalya Eğitim ve Araştırma Vakfının hazırladığı proje Melahat Faraçlar ve Hanım-Ömer Çağıran ilköğretim okullarında başladı


ANTALYA (A.A) - Antalya Eğitim ve Araştırma Vakfının (ANTEV) hazırladığı Sanat eğitimi projesi Melahat Faraçlar ve Hanım-Ömer Çağıran ilköğretim okullarında başladı.
     Proje sorumlusu ve ANTEV Kurucu Üyesi Ercan Evren, yaptığı açıklamada, amaçlarının çocuklara sanat sevgisini aşılamak olduğunu kaydetti. Projenin hedef kitlesinin 8-14 yaş arası çocuklar olduğuna dikkati çeken Evren, çocuklarda yaratıcılık duygusunun oluşmasını, yeteneklerin keşfini hedeflediklerini vurguladı.
     Evren, projenin başladığı her iki okulda da 100ün üzerinde öğrenciye 5 günlük eğitim vereceklerini dile getirdi. Evren, eğitimlerin müzik öğretmenleri Tülin Karakaş ve Okan Aydos tarafından verileceğini kaydetti.
     ANTEV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıarifoğlu ise projenin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile belirlenen okulda sürdürüleceğini, uzak semtlerdeki okullar için de içinde müzik aletleri ve diğer sanat malzemelerinin bulundurulacağı Sanat otobüsü hazırladıklarını dile getirdi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Öğrencilere yönelik Sanat eğitimi projesi başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER