Okan Özkaya Gençler ve 23 Yaş

Okan Özkaya Gençler ve 23 Yaş Altı Türkiye Halter Şampiyonası -Milli takım seçmeleri niteliğindeki şampiyonanın sonunda, Avrupa Halter Şampiyonasına gidecek sporcular belli olacak


ANTALYA (A.A) - Okan Özkaya Gençler ve 23 Yaş Altı Türkiye Halter Şampiyonası, Antalyanın Manavgat ilçesinde devam ediyor.
     Milli takım seçmeleri niteliğinde olan ve 247 sporcunun podyuma çıktığı şampiyonanın sonunda, ay sonunda İsrailde düzenlenecek Avrupa Halter Şampiyonasına gidecek milli takım kafilesi belli olacak.
     Manavgatta Silence Beach Resort Otelde dün başlayan ve 59u bayan, toplam 247 sporcunun katıldığı şampiyona, 18 Kasım Pazar günü sona erecek.
     Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş, şampiyonaya, 23 Eylülde hayatını kaybeden eski halterci ve hakem Okan Özkayanın adını verdiklerini belirterek, şampiyonada gençler ve 23 yaş altı milli takım aday kadrolarının mücadele ettiğini söyledi.
     Sporcuların buradaki performansına göre, 29 Kasım Perşembe günü İsrailde düzenlenecek Avrupa Halter Şampiyonası için sporcu belirleyeceklerini ifade eden Akkuş, Sezon sonu olmasına rağmen bu kadar kalabalık bir sporcu grubunun şampiyonaya katılmasından dolayı memnunuz dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Taş / Bekir Bektaş / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Okan Özkaya Gençler ve 23 Yaş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER