Okçuluk: Dünya Kupası 2. Ayak Yarışmaları

Okçuluk: Dünya Kupası 2. Ayak Yarışmaları -Çeyrek finali geçen sporcular, 5 Mayısta yarı final ve final müsabakalarında karşılaşacak


ANTALYA (A.A) - Antalyada devam eden Okçuluk Dünya Kupası 2. Ayak Yarışmalarında çeyrek final karşılaşmaları tamamlandı.
     100. Yıl Okçuluk Tesislerinde yapılan yarışmalarda, klasik yay ve makaralı yay kategorisi çeyrek final müsabakaları yapıldı.
     Çeyrek finalde, bayanlar klasik yay kategorisinde Hindistan takımından Deepika Kumari ile Güney Koreden Sung Jin Lee, Çinden Jing Xu ile Tayvan takımından Chia-En Lin eşleşti.
     Güney Koreden Dong Hyun Im ile Ukrayna takımından Markiyan Ivashkonın eşleştiği erkekler klasik yay kategorisinde ise Güney Koreden Woojin Kim de vatandaşı Bubmin Kime rakip oldu.
     Bayanlar makaralı yay kategorisinde Rus Albina Loginova ile Alman Chiristina Berger çeyrek finalde eşleşti. Amerikalı sporcu Natta Jamie Van ise İtalyan Marcella Tonioliye yarı finalde rakip oldu.
     Amerikalı okçu Reo Wildeın yarı final eşleşmesinde takım arkadaşı Braden Gellenthiene karşı mücadele edeceği erkekler makaralı yay kategorisinde, Alman Paul Titscher de yarı finalde Fransız Dominique Genetle eşleşti.
     Bireysel dalda klasik ve makaralı yay kategorisinde yarı final ve final müsabakaları 5 Mayıs Cumartesi günü yapılacak.
     (SFA-HK-ADA)
<< Önceki Haber Okçuluk: Dünya Kupası 2. Ayak Yarışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER