Okullar Hayat Olsun Proje toplantısı yapıldı

Okullar Hayat Olsun Proje toplantısı yapıldı


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhanede, Okullar Hayat Olsun proje toplantısı yapıldı.
     Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda yapılan toplantıya, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Şube Müdürleri Şevket Alp ve Uğur Kayıhan, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Orman İşletme Müdürü Ozan Aydın, Gümüşhane Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Baddal Bayar, Müdür Yardımcısı Murat Şükrü Baş, Şube Müdürü Ahmet Tuncay, ilçe halk eğitim müdürleri, okul müdürleri ve muhtarlar katıldı.
     Milli Eğitim Müdürü Aktaş, burada yaptığı konuşmada, dünyada yaşanan değişikliklere ayak uydurma zorunluluğu olduğunu belirterek, Her gün kendimizi yenilemek mecburiyetindeyiz. İşimizi daha iyi yapmanın gereği budur. İnsanın bir numaralı günahı, hiç bir şey yapmadan yaşayıp gitmesidir dedi.
     Aktaş, insanların en hayırlısının, insanlara faydalı olanları olduğunu vurgulayarak, Bu kapsamda ilimizdeki bütün eğitim kurumlarımız örgün eğitimle çocuklarımıza, yaygın eğitimle de halkımıza hizmet sunma imkanı yakalamıştır diye konuştu.
     Toplantı, Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan ve açılması planlanan kurslarla ilgili görüş alışverişinde bulunulması ile sona erdi.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Okullar Hayat Olsun Proje toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER