Olimpiyat ikincisi Tatardan Evcilmene ziyaret

Olimpiyat ikincisi Tatardan Evcilmene ziyaret -2012 Londra Olimpiyatlarında tekvandoda gümüş madalya kazanan Nur Tatar, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmeni ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - 2012 Londra Olimpiyatlarında gümüş madalya kazanan tekvandocu Nur Tatar, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmeni ziyaret etti.
     Tatarın annesi Birgül ve babası Nizamettin Tatarın da bulunduğu ziyarette konuşan başkan Evcilmen, genç tekvandocunun kendilerini gururlandırdığını söyledi.
     Evcilmen, Tatarın daha fazla çalışarak büyük başarılar elde etmeye devam edeceğine inandığını belirtti. Bir sonraki olimpiyatlarda Tatardan altın madalya beklediklerini ve bu beklentisinin gerçekleşeceğinden emin olduğunu dile getiren Evcilmen, Tatara Cumhuriyet altını hediye etti.
     Evcilmen, belediye olarak amatör sporlara büyük destek verdiklerini kaydetti. Olimpiyatlarda mücadele eden Aslı Çakır Alptekin ile Nimet Karakuşun da bir dönem kulüplerinin sporcuları olduğuna dikkati çeken Evcilmen, bu sporcuların başarılarını duydukça gururlandıklarını vurguladı.
     Nur Tatar ise desteklerinden dolayı Evcilmene teşekkür etti.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Olimpiyat ikincisi Tatardan Evcilmene ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER