Osmaniyede kaçakçılık operasyonu

Osmaniyede kaçakçılık operasyonu -Operasyonda, kaçak 50 bin paket sigara, 2 bin 300 kilogram çay ve 354 şişe içki ele geçirildi


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda, kaçak 50 bin paket sigara, 2 bin 300 kilogram çay ve 354 şişe içki ele geçirildi.
     Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Doğu ve Güney Doğu illerinden çok sayıda kaçak sigara, çay ve içki getirileceği bilgisi üzerine çalışma başlattı.
     Plaka ve markaları tespit edilen araçlar üzerinde son bir haftada muhtemel geçiş güzergahlarında uygulama yapan polis, bir kamyon, kapalı kasa minibüs, kamyonet ve tırı durdurarak arama yaptı.
     Yapılan aramalarda 50 bin paket değişik markalarda kaçak sigara, 2 bin 300 kilo kaçak çay ve 354 şişe içki ele geçirildi. Kaçak ürünlerin, gümrüklendirilmiş değerinin yaklaşık 356 bin TL olduğu belirtildi.
     Sürücüler, Alper A. (39), Mahmut A. (32), Salih A. (36), Ali A. (33) ile Alper Anın kullandığı araçtaki Hasan K. (32) hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele ve 4733 sayılı Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanuna Muhalefet suçlarından yasal işlem yapıldığı bildirildi.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Osmaniyede kaçakçılık operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER