Osmaniyede Yaz Spor Okulu başladı

Osmaniyede Yaz Spor Okulu başladı


OSMANİYE (A.A) - Osmaniyede Yaz Spor Okulu törenle başladı.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, 7 Ocak Stadyumundaki törende, Yaz Spor Okulunda 20 antrenörün 16 branşta eğitim vereceğini söyledi.
     Demir, amaçlarının spor tesislerinde, gençlere bilinçli spor yaptırarak yaz tatilini en şekilde değerlendirmelerine katkı sağlamak olduğunu belirterek, Spor okulunda müdürlüğümüzde görevli antrenörler tarafından farklı branşlarda eğitim verilecek. Bu eğitimler 5-18 yaş grubundaki spor eğitim faaliyetlerinin içinde bulunan çocuklar, gençler ve engelli vatandaşlarımızı kapsıyor. Kentimizden hokey, boks, güreş, atletizm, uzak doğu spor branşlarında milli takımlara sporcu vermeye devam ediyoruz dedi.
     Spor tesislerinde ilk 7 ayda 13 bin kişiye spor yaptırdıklarını ifade eden Demir, Çalışmalarımızda sağlıklı bir yaşam, güçlü yarınlar ve çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmayı hedef alıyoruz. 2020 olimpiyatlarında Türkiye-yi temsil edecek sporcu yetiştirmek istiyoruz. Bu anlamda tatil boyunca devam edecek olan yaz spor okulunu önemsiyoruz diye konuştu.
     Demir, Osmaniyede 20 bin 180 lisanslı sporcu bulunduğunu dile getirerek, yaz spor okulu sayesinde yetenekli sporcuların tespit edileceğini belirtti.
     Yaz Spor Okulu, kick boks gösterisi ve penaltı atışıyla başladı.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Osmaniyede Yaz Spor Okulu başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER