Ovada kuyu müracaatı için son gün

Ovada kuyu müracaatı için son gün 27 Şubat -Konya İl Genel Meclisi Başkanı Selvi: -Konya genelindeki bütün kuyuların ruhsatlanması için çalışma başlatıldı


KONYA (A.A) - İl Genel Meclis Başkanı Ali Selvi, Konya genelindeki bütün kuyuların ruhsatlandırılması için çalışma başlatıldığını söyledi.
     Selvi, Meclis üyeleriyle yaptığı toplantıda, Eylül ayı içinde gelişen olayları da Meclis üyeleriyle paylaşarak, Konyada bulunan 100 bin civarındaki su kuyusunun sadece 27 bininin ruhsatlı olduğunu, ruhsatsız olan kuyuların da en kısa zamanda ruhsatlandırılmasını istediğini söyledi.
     Ruhsata başvuru yapılabilmesi için 27 Şubat 2013 tarihine kadar süre verildiğini aktaran Selvi, Bu sürenin uzatılması için talepte bulunduk. Ruhsat, köylüye kesinlikle yük olmayacak. Kim ne kadar su kullanıyor, o bölgede ne kadar suya ihtiyaç var bunlar tespit edilip KOP Eylem Planı çerçevesinde nereye ne kadar su ihtiyacı olduğu tespit edilecek diye konuştu.
     Eğitime yapılan şartlı bağışların da görüşüldüğü 1. birleşimde, arsa bağışları incelenmek üzere Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonuna aktarılırken, nakdi bağışlar kabul edildi.
    
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Ovada kuyu müracaatı için son gün Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER