Parmağındaki yara için hastaneye gitti, kalp

Parmağındaki yara için hastaneye gitti, kalp krizi geçirdi


MERSİN (A.A) - Mersinin Erdemli ilçesinde, elinde çıkan yara için Devlet Hastanesine giden 43 yaşındaki aşçı Ali Demirsoy, cilt uzmanı doktora muayene olurken kalp krizi geçirdi.
     Hastaneden yapılan yazılı açıklamaya göre 3 çocuk babası aşçı Ali Demirsoy, elindeki bir yara nedeniyle Erdemli Devlet Hastanesine başvurdu. Cilt hastalıkları bölümünde bir süre bekleyen Demirsoya, muayene için doktorun yanında bulunduğu sırada aniden bayılması üzerine müdahale edildi.
     Kalp damarlarında sıkıntı görülen ve anjiyo olması gerektiği belirtilen Ali Demirsoy, daha sonra getirildiği Tarsus Medical Park Hastanesi Kardiyoloji Servisinde tedaviye alındı. Uzmanı Dr. Sabri Seyisin muayene ve tetkiklerinin ardından damarlarından üçünün tıkandığı belirlenen Demirsoya stent takıldı.
     Sağlığına kavuşan Ali Demirsoy taburcu edilen Demirsoy, Elimde oluşan bir yara için hastaneye gittim. İltihap oluşmuştu cildiye yönlendirdiler. Doktor muayene ederken bayıldım. Ondan sonrasını hatırlamıyorum. Babam ve amcalarım kalp krizi sonucu öldü. Şansım varmış şimdi hayattayım diye konuştu.
     Medical Park Tarsus Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Sabri Seyis de kalp krizlerinde ilk 1 saatin çok önemli olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Ahmet Can Erdoğan/Nurdan Mısırlıoğlu Toros
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Parmağındaki yara için hastaneye gitti, kalp Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER