Polisi görünce kokaini atıp kaçmaya çalıştılar

Polisi görünce kokaini atıp kaçmaya çalıştılar -Gaziantepte polisi karşılarında görünce otomobildeki 3 kilogram kokaini atıp kaçmaya çalışan 3 kişi yakalandı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte polisi karşılarında görünce otomobildeki 3 kilogram kokaini atıp kaçmaya çalışan 3 kişi yakalandı.
     Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Organize Sanayi Bölgesi Başpınar Kavşağında bir otomobile operasyon düzenlemek istedi.
     Polisi karşılarında görünce şaşıran 3 kişi, otomobilde bulanan kokain paketini polis araçlarının önüne atıp, Dur ihtarlarına uymadan kaçtı. Kovalamaca sonucu Başpınar otoyol turnikelerinde yakalanan şüpheliler, Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Uyuşturucu naklinde kullanıldığı belirlenen otomobile de el konuldu.
     Zanlıların, Gaziantepten aldıkları kokaini başka bir kente götürmek istediklerini itiraf ettikleri öğrenildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan S.Ö, çıkarıldığı mahkemece Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan tutuklandı. A.K. ve Ö.M. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
    
     Muhabir: Hasan Özkal / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Polisi görünce kokaini atıp kaçmaya çalıştılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER