Protokol yolundaki çalışmalar sıkıntı yarattı

Protokol yolundaki çalışmalar sıkıntı yarattı


BİTLİS (A.A) - Sınırlı Sorumlu 13 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Felemez Kök, protokol yolunda yapılan çalışmalardan dolayı sıkıntı yaşadıklarını belirtti.
     Kök, yaptığı yazılı açıklamada, yaklaşık 2 yıldır yapımına başlanan, ancak bir türlü bitirilemeyen protokol yolunun toplu taşımayı ciddi şekilde etkilediğini kaydetti.
     Yolun yaz mevsimi boyunca yapılmadığını ifade eden Kök, şunları kaydetti:
     İki yıldır protokol yolunda sözde genişletme çalışması yapılmakta. Bu genişletme çalışmaları 3 ay yaz tatili boyunca yapılmadı. Çalışma okulların açılacağı günlere denk getirilerek yollar kapatılıyor. Okulların ve resmi kurumların çoğu protokol yolu üzerinde. Yaklaşık 5 ile 6 bin öğrenci bu okullarda eğitim görmekte. Bu öğrencilerimizin ve memurlarımız toplu taşıma araçlarını kullanmakta. Bu konuda büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Bu konuda vatandaştan, kabahatimiz olmamasına rağmen, tepki görüyoruz. Bu konuda yaptığımız tüm başvurulara rağmen çalışmaların hızlandırılmadığına tanık oluyoruz. Çalışmaların hızlandırılmasını ve yolların bir an önce trafiğe açılmasını yetkililerden talep ediyoruz.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan çetin
<< Önceki Haber Protokol yolundaki çalışmalar sıkıntı yarattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER