PTT 1. Ligde deplasman takımları haftası

PTT 1. Ligde deplasman takımları haftası -Ligde 27. haftada oynanan 9 karşılaşmanın 6sını deplasman ekipleri kazandı -İkinci devrede şu ana kadar en başarılı ekipler Kayseri Erciyesspor ile Çaykur Rizespor oldu


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde 27. haftada oynanan 9 karşılaşmanın 6sında deplasman takımları galip gelirken, Bucaspor ile Torku Konyaspor sahalarında gülen ekipler oldu.
     Son 7 haftaya girilen PTT 1. Ligde üst ve alt sıralar için mücadele devam ediyor. 27. haftada deplasman ekiplerinin başarısı dikkati çekti.
     Toplam 18 golün atıldığı 9 karşılaşmada Çaykur Rizespor, 1461 Trabzon, Göztepe, Adana Demirspor, Boluspor ve Samsunspor dış sahada galip gelen ekipler oldu.
     Gaziantep Büyükşehir Belediyesporu 3-1 mağlup eden Bucaspor ile Denizlisporu 2-0 yenen Torku Konyaspor evinde galibiyet sevinci yaşadı.
     Şanlıurfaspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşması ise golsüz beraberlikle tamamlandı.
    
     -İkinci devrenin en başarılıları-
    
     İkinci devrenin 10 haftasının geride kaldığı ligde ikinci yarıda en başarılı ekipler 21er puan toplayan Kayseri Erciyesspor ve Çaykur Rizespor oldu. Ligde ilk 2 sırayı paylaşan ekibi 1461 Trabzon (19), Boluspor (17), Bucaspor, Manisaspor ve Samsunspor (15) takip etti.
     Kartalspor ise ikinci yarının ilk 10 haftasında topladığı 7 puanla en başarısız ekip oldu.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber PTT 1. Ligde deplasman takımları haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER