Anadolujet Tanıtım ve Pazarlama Koordinatörü Öktem,

Anadolujet Tanıtım ve Pazarlama Koordinatörü Öktem, Vali Kızılcıkı ziyaret etti


TRABZON (A.A) - Anadolujet Tanıtım ve Pazarlama Koordinatörü Demokan Murat Öktem, Trabzon Valisi Recep Kızılcıkı makamında ziyaret etti.
     Kızılcık, Öktem ve beraberindeki heyeti kabulünde yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Öktem ise Trabzonda düzenlenecek ve THY Genel Müdürü Temel Kotil, DOKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda ve TİAB Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Şahinoğlunun katılacağı Türkiye Nasıl Uçar konulu panel hakkında bilgi verdi.
     Anadolujetin, beşinci yılında başta KOBİler olmak üzere Anadoluda faaliyet gösteren aile şirketleri, sanayici iş adamı ve girişimcilere yönelik Türkiye Uçuyor Buluşmaları adı altında girişim başlattığını belirten Öktem, Türkiye Uçuyor buluşmaları için geçen yılın son üç ayında üç farklı ilde pilot çalışmalar yapıldı. Bu çalışmalarda ihtiyaç net olarak görüldüğü için bu yılın ilk ayında Gaziantepte, Şubat ayında ise Antalyada buluşmalar gerçekleştirildi. Doğu Karadeniz illeri olan Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Trabzon iş dünyası ile yerel ve mülki idarecilerinin bir araya geleceği Türkiye Uçuyor Buluşmaları Doğu Karadeniz Etkinliği ise Trabzonda 3 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilecek diye konuştu.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Anadolujet Tanıtım ve Pazarlama Koordinatörü Öktem, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER