Ramazan Bayramına doğru

Ramazan Bayramına doğru -Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sevimçok: -Bayramlar, milletimiz için yardımlaşma, sevinç, birlik ve beraberlik duygularının en yoğun olarak yaşandığı en müstesna günlerdendir


ANTALYA (A.A) - Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, bayramların yardımlaşma, sevinç, birlik ve beraberlik duygularının en yoğun olarak yaşandığı en müstesna günlerden olduğunu bildirdi.
     Sevimçok, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında bayramın tüm İslam alemine ve esnaf camiasına hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.
     Ramazan ayını layıkıyla geçirerek, bitirmiş olmanın huzurunu yaşadıklarını ifade eden Sevimçok, mesajında şu görüşlere yer verdi:
     Bayramlar, milletimiz için yardımlaşma, sevinç, birlik ve beraberlik duygularının en yoğun olarak yaşandığı en müstesna günlerdendir. Bayramlarda, bayramın anlamına ve ruhuna uygun olarak aile büyükleri, akrabalar, dost ve komşuları ziyaret etmenin dışında, sadece bir sıcak tebessüme ve tatlı söze ihtiyacı olan, huzurevlerinde ve yetiştirme yurtlarında hayatlarını devam ettirmek zorunda kalan yaşlılarımızı ve kimsesiz çocuklarımızı da hatırlayarak onları da ziyaret etmeliyiz.
     İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlayan Sevimçok, esnaf ve sanatkarlara da bol kazançlı huzur dolu bir bayram geçirmelerini temenni etti.
    
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Ramazan Bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER