Ramazan Bayramına doğru

Ramazan Bayramına doğru -Ak Parti Burdur Milletvekili Yıldırım: -Türkiye Ramazan ayında Arakan Müslümanları ve zulüm altındaki Suriyelilerle eşsiz bir dayanışma örneği sergiledi


BURDUR (A.A) - AK Parti Burdur Milletvekili Hasan Hami Yıldırım, Türkiye Ramazan ayında Arakan Müslümanları ve zulüm altındaki Suriyelilerle eşsiz bir dayanışma örneği sergiledi dedi.
     Milletvekili Yıldırım, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, manevi duyguların yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayını geride bıraktıklarını, insanları birbirine yaklaştıran, sevgi ve dostluk bağlarının güçlendiği bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
     Bayramların, dargınlıkların unutularak, yerini sevgi, saygı, hoşgörü ve dostluğa bıraktığı özel günler olduğuna dikkati çeken Yıldırım, bayramların milletin manevi değerlerinin ve tarihinin engin derinliklerinden gelen, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örnekleri olduğunu kaydetti.
     Yıldırım, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Türkiye Ramazan ayında Arakan Müslümanları ve zulüm altındaki Suriyelilerle eşsiz bir dayanışma örneği sergiledi. Asırlardır barış ve adalete öncülük eden Türkiye, günümüzde de yaşanan hiçbir insani drama seyirci kalmamış ve dünyanın neresinde olursa olsun yoksul ve mazlum halklar için bir umut ülkesi olmayı sürdürmüştür. Yaşadığımız topraklar, anayurdumuz, vatanımız yüz yıllarca bir arada yaşama kültürüne, hoşgörüye, sevgi ve kardeşlik gibi müşterek insani değerlere ev sahipliği yapmıştır. Hak ve hakkaniyet çizgisinden ayrılmadan, kimsenin hukukunu çiğnemeden ve çiğnetmeden Türk milleti olarak bu yürüyüşümüzü sürdürmeye devam edeceğiz.
     Ramazan Bayramının dünyada barışın ve huzurun sağlanmasına, birlik ve beraberliğin korunmasına vesile olmasını dileyen Yıldırım, İslam aleminin de bayramını kutladı.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Ramazan Bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER