Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı -AK Parti Bayburt Milletvekili Özbek: Sevgi, umut, kardeşlik, dostluk, mutluluk ve kederlerin paylaşıldığı Ramazan Bayramına kavuşmanın huzur, coşku ve sevincini yaşamaktayız


BAYBURT (A.A) - AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, sevgi, umut, kardeşlik, dostluk, mutluluk ve kederlerin paylaşıldığı Ramazan Bayramına kavuşmanın huzur, coşku ve sevincini yaşadıklarını bildirdi.
     Özbek, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, tutulan oruçların, yapılan ibadetlerin, yardımlaşmanın zirve yaptığı, zenginin fakirin halinden, tokun açın halinden anlamasına vesile olan, zekat ve fitre gibi vasıtalarla sosyal yardımlaşmanın unutulmadığının gösterildiği, sosyal hayatın gereklerinin en iyi şekilde yerine getirildiği bir ayın ardından,yapılanlara mükafat olarak Allahın lütfettiği bir bayramın daha karşılandığını belirtti.
     Mübarek ayda oruç tutulduğunu, sofralarda insanların birbirlerini ağırladıklarını, yoksullarla yardımlaşıldığını ifade eden Özbek, şunları kaydetti:
     Bir ay süren bu manevi atmosferin ardından adı bayram, kendi bayram olan Ramazan Bayramına ulaştık. Sevgi, umut, kardeşlik, dostluk, mutluluk ve kederlerin paylaşıldığı Ramazan Bayramına kavuşmanın huzur, coşku ve sevincini yaşamaktayız. Bayramlar, bir sevinç ve kucaklaşma günüdür. Dostluğun ve kardeşliğin en güzel örnekleri bu bayramlarda sergilenir. Bu manevi hava insanları daha hoşgörülü, daha güler yüzlü yapar. Onun içindir ki bayramlar toplumsal barış için önemli fırsatlardır. Küskünlerin barıştığı, hataların affedildiği bir kardeşlik günüdür. Dilerim ki bu bayramda bütün dargınlıklar giderilsin, kırgınlıklar unutulsun. Bayramın tam bir bayram havasında yaşanarak, birlik ve beraberliğimizi arttırması ümidiyle, ülkemize ve Türk İslam alemine hayırlar getirmesini diler, en içten duygularımla bayramınızı kutlarım.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER