Reyhanlıdaki bombalı saldırılar

Reyhanlıdaki bombalı saldırılar -Olayda yaşamını yitiren 39 yaşındaki Taşın cenazesi toprağa verildi -Taşın saldırı sırasında cep telefonunda eşiyle görüştüğü öğrenildi


HATAY (A.A) - Reyhanlı ilçesindeki bombalı saldırılarda hayatını kaybeden Mehmet Taşın (39) cenazesi, toprağa verildi.
     Adana Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsi ve işlemlerin ardından kimliği tespit edilen Taşın cenazesi, araçla Reyhanlı ilçesine getirildi.
     İlçede "İğneci Mehmet" olarak tanınan Taşın cenazesi, Mustafa Şevki Paşa Camisinde kılınan namazın ardından aile mezarlığında toprağa verildi.
     Kardeşi İsmail Taş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saldırılardan sonra ağabeyinden haber alamadıklarını, dün acı haberle yıkıldıklarını söyledi.
     Patlamanın ardından olay yerlerini gezdiğini ve ağabeyini aradığını anlatan Taş, "Tüm çabama rağmen ağabeyime ulaşamadım. Daha sonra ben de oraya gittim. Kimliği belirlenene kadar çıkıp geleceğine dair küçük de olsa bir ümidimiz vardı" dedi.
     Olay sırasında ağabeyinin yengesiyle telefonda görüştüğünü söyleyen Taş, "Telefonda yengeme geliyorum demiş. Sohbet ederken bir anda patlama sesi duyulmuş ve telefon kesilmiş. Zaten bir daha da kendisinden haber alamadık" dedi.
    
     Muhabir: Lale Köklü / Kerem Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Reyhanlıdaki bombalı saldırılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER