Sağlık Bakanı Akdağ, Erzurumda

Sağlık Bakanı Akdağ, Erzurumda -Bakan Akdağ, kentteki bazı hastanelerin acil servislerinde incelemelerde bulundu


ERZURUM (A.A) - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurumdaki bazı hastanelerin acil servislerinde incelemelerde bulundu.
     Gaziosmanpaşadaki silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Mücahit Daştanın cenaze töreni için Erzuruma gelen Bakan Akdağ, inşaatı devam eden Erzurum Müftülüğünün yeni hizmet binası inşaatını gezdi.
     Binada incelemelerde bulunan Bakan Akdağ, inşaat firması yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Akdağ, binanın mimari yapısı ve içerisinde kullanılan malzemeleri beğendiğini belirterek, modern bir müftülük hizmet binası yapıldığını söyledi.
     Bakan Akdağ, kullandığı kamyon damperinin beton kemere çarpması sonucu hayatını kaybeden Palandöken Belediyesi personeli Kubilay Okerin ailesine de taziye ziyaretinde bulundu.
     Daha sonra Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinin acil servisini gezen Akdağ, Kamu Hastaneler Birliği Erzurum Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğandan bilgi aldı. Akdağın bu ziyaretine basın mensupları alınmadı.
     Erzurum Palandöken Devlet Hastanesini de ziyaret eden Akdağ, hastanenin acil servisine günlük 450-500 kişinin başvurduğunu öğrenince, hasta sayısının fazla olduğunu, hastaların daha sağlıklı bir ortamda hizmet alabilmesi için imkanların iyileştirilmesi gerektiğini belirtti.
     Bakan Akdağ, acil servisteki bazı hasta ve yakınlarıyla sohbet ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.
    
     Muhabir: Hasan Özkal
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Sağlık Bakanı Akdağ, Erzurumda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER