Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu:

Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu: -Şehir içinde kalan tamirciler için yapılacak olan Karataş Sanayi Sitesinin temelini atarak kısa sürede de tamamlayacağız


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şehir içinde kalan tamirciler için yeni yapılacak olan Karataş Sanayi sitesinin yakın zamanda temelini atarak kısa sürede tamamlanacağı müjdesini verdi.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Tahmazoğlu, S.S. Karataş Oto Makine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Olağan genel kurul toplantısına katıldı.
     Tahmazoğlu, esnafın sorun ve sıkıntılarının farkında olduklarını ve bunların bir kısmına çözüm üretildiğini ifade etti.
     Göreve geldikleri günden beri hiç bir probleme büyük demediklerini ve çözüme kavuşturulması için yapılması gereken neyse yapacaklarını aktaran Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     2,5 yılda belediyemizin borcunu bitirdik. Dört noktada Türkiyeye örnek gösterilen bir kentsel dönüşüm çalışması yapıyoruz. Belediyemiz ayrıca Türkiyenin en büyük bütçesini yapan belediye olmuştur. Birçok esnafımız şehir içinde daracık sokaklarda ve dükkanlarda sanatını icra ederek ekmeğini kazanmaya çalışıyor. Bundan esnafımız rahatsız dükkan üstünde evi olan vatandaşımız rahatsız. Bu soruna çözüm için esnafımıza modern yeni bir yer yapmak gerekiyordu. Bizde bunu yaptık. Esnafımız için yapacağımız yeni sanayi sitesi için iki yıldır uğraşıyoruz.
     Tamirci esnafının mağdur olmaması için belediye olarak sanayi sitesini kısa sürede tamamlayarak teslim edeceklerini dile getiren Tahmazoğlu, 13 Temmuzda sanayi sitesinin yapım ihalesinin yapılacağını bildirdi.
     Esnafa sanayi sitesini ucuza mal etmek için bütün firmaları davet ettiklerini aktaran Tahmazoğlu, Maliyet artmasın diye alt yapı gibi birçok çalışmayı bu ihaleye katmadık. Biz istiyoruz ki esnafımız iş yeri sahibi olsun kendi dükkanın da ekmeğini kazansın. Biz her zaman esnafımızın yanındayız. Sanayi sitemizin temelini birlikte atacağız ve kısa sürede tamamlayacağız şeklinde konuştu.
     Programın sonunda Tahmazoğlu esnafın sorularını cevapladı.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER