Sakaryada genç kızın karting sırasında ölümü

Sakaryada genç kızın karting sırasında ölümü -Baba Süleyman Erdoğan: Kızımın ölümüne neden olan tesisin açılmasına izin ve ruhsat verenlerden şikayetçi olacağım


KÜTAHYA (A.A) - Sakaryada, karting aracıyla yarıştığı sırada hayatını kaybeden Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencisi Tuğba Erdoğanın babası Süleyman Erdoğan, karting tesisinin açılmasına izin ve ruhsat verenlerden şikayetçi olacağını söyledi.
     Erdoğan, Kütahyanın Gediz ilçesinde, kızının cenaze töreni sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, sorumluların cezalandırılmasını ve yetkililerin bu işin arkasında olmasını istedi.
     Kızının ne kadar çok sevildiğini, cenaze töreninde bir kez daha gördüğünü belirten Erdoğan, şöyle konuştu:
     Bu kazadan dolayı gereken hukuki işlemler başlatıldı. Hukuki işlemlerin sonuna kadar Türk kanunlarına, Anayasaya güveniyorum. Sonuna kadar ne gerekiyorsa o yapılacaktır. Go-kart denilen bu aracın uygun çalıştığına inanmıyorum. Bu işler için gelişigüzel izinler verilmesin. Yetkililer de bu işlerin arkasında olsun. Kızımın ölümüne neden olan tesisin açılmasına izin ve ruhsat verenlerden şikayetçi olacağım.
    
     Muhabir: Mehmet Altıntaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Sakaryada genç kızın karting sırasında ölümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER