Sakarya Valisi Büyük:

Sakarya Valisi Büyük: -Sakarya, asayiş ve problem açısından Türkiye ortalamasının daha altındadır


SAKARYA (A.A) - Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakaryanın asayiş ve problem açısından Türkiye ortalamasının altında olduğunu söyledi.
     Sakarya Valisi Büyük, Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şubesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Sakaryada titizlikle çalışarak kalıcı huzuru sağlayacak faaliyetlerde bulunduklarını kaydetti.
     Büyük, Sakaryanın 1 milyona yaklaşan nüfusu ile asayiş problemleri yaşamasının doğal karşılanması gerektiğini belirterek, Biz de burada titizlikle takip edip, kalıcı huzuru sağlayıcı faaliyetlerde bulunuyoruz. Genel gündemimizi gazetelerin 3. sayfa haberlerini çok fazla öne çıkardığımız için bu tür olaylar başka illere göre daha fazla oluyormuş gibi bir izlenim doğuruyor. Sakarya, asayiş ve problem açısından, Türkiye ortalamasının daha altındadır diye konuştu.
    
     -Hizmet-İş Sendikası-
    
     Sakarya Valisi Mustafa Büyük, yeni yılda sendikaların çalışma hayatının vazgeçilmez kuruluşlarından olduğunu söyledi.
     Büyük, geçmişte toplumda huzursuzluklarla anılan sendikal faaliyetlerin artık uyumlu olduğuna dikkati çekerek, Ekonomiyi kalkındırmaya hep beraberce pay almayı sağlayan bir anlayışla hep beraberce bu uyumlu ortamı sürdürürüz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Salih Eren / Enes Duran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Sakarya Valisi Büyük: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER