Keban İlçe Müftüsü Ok için veda

Keban İlçe Müftüsü Ok için veda yemeği tertip edildi


ELAZIĞ (A.A) - Elazığın Keban ilçesinden Antalyanın Gazipaşa ilçesine tayini çıkan müftü Ahmet Şamil Ok için veda yemeği tertip edildi.
     Keban Alabalık Tesislerinde verilen yemeğe, Keban Kaymakamı Ahmet Arık, Elazığ İl Müftüsü Peyami Güngör, Keban Belediye Başkanı Hadi Turan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cihan Yeşil, İlçe Emniyet Amiri Sami Tanrıverdi ve ilçe protokolü ile müftülük personeli katıldı.
     Kaymakam Arık, yaptığı konuşmada, Müftü Şamil Okun ilçeye güzel eserler kazandırdığını, kendisinden çok istifade ettiklerini ve bu vedadan hüzünlendiklerini dile getirdi.
     Arık, Bizler tayine tabi memurlarız, süremiz dolduğunda hepimiz ayrılıp başka yerlere gideceğiz. Önemli olan bir yerde ne kadar görev yaptığımız değil orada neler yaptığımızdır. Müftümüz, hizmet aracı alımı, Müftülük sitesi ve Kuran Kursunun yapımında yoğun emek sarf etti. Yeni görevinde de başarılarının devamını diliyoruz dedi.
     Elazığ Müftüsü Peyami Güngör ise Keban İlçe Müftülüğünün hizmetlerini her zaman takdir ettiklerini ve Okun hizmetlerini unutmayacaklarını dile getirdi.
     Şamil Ok da 3 yılı aşkın süre Kebanda görev yaptım, hizmet aracı almakla yola koyulduk. Daha sonra Müftülük sitesi ve Kuran Kursunun yapımıyla devam ettik. Personelin eğitimine büyük önem verdik. Her mahalleye bir Kuran Kursu ve Akçatepe Köyüne de bir Kuran Kursu açarak bir olan Kuran Kursu sayısını 5e çıkardık dedi.
     Ok, önemli olanın gök kubbede hoş bir seda bırakmak olduğunu ve bu hoş sedayı da bıraktıklarına inandığını dile getirdi.
    
     Muhabir: Pir Hasan Doğan / Bestami Bodruk
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Keban İlçe Müftüsü Ok için veda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER